Skolēniem
attēls

 

attēls

Krīzes laikā, kad izjaukts ierastais dzīves ritms un jāievēro dažādi ierobežojumi, daudzi izjūt spriedzi, trauksmi, dusmas, bēdas vai nomāktību. Šādas emocijas ir saprotamas un nav nosodāmas, taču ir ļoti svarīgi darīt visu iespējamo, lai palīdzētu sev un saviem līdzcilvēkiem. Lai izvairītos no krīzes radītām sekām, psihologa konsultācija ir viena no efektīvākajām metodēm. Šeit var atrast atbalstu un palīdzību, ja esi nokļuvis grūtībās.

Meklē atbalstu


 

attēls

Biežāk uzdotie jautājumi 

 

Skolēnu / audzēkņu mācību snieguma vērtēšana attālinātās mācībās: Vadlīnijas skolēnu/audzēkņu mācību snieguma vērtēšanai attālinātās mācībās vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs:

Atvērt


 

attēls

Jau no 6. aprīļa darbadienās no plkst. 9.00 līdz 14.00 kanālā “ReTV” tiks pārraidītas mācību stundas 1.- 4. klašu skolēniem, bet kanālā “Sportacentrs.com TV” no plkst. 9.00 līdz 17.00 – mācību stundas 5.un 6.klašu skolēniem. 9. un 12.klašu skolēniem mācību stundas televīzijā būs pieejamas no 14. aprīļa.

Stundu saraksts


 

 Bērnu interešu un profesionālās ievirzes izglītība (īsa rokasgrāmata privātajām iestādēm)

attēls

Atvērt


Padomi vecākiem, kā palīdzēt skolēnam mācīties attālināti

attēls

 

Padomi skolotājiem, kā palīdzēt veiksmīgāk organizēt attālinātu mācīšanos

attēls

Palielināt


 

IT padomi skolotājiem

attēls

Palielināt


 

RU

attēls

Открыть


Образование по интересам и образование профессиональной направленности для детей (Краткое руководство для частных учреждений)

attēls

Открыть


Советы для родителей, как помочь ученику учиться удаленно

attēls

Увеличивать


Советы учителям

attēls

Увеличивать