Pedagogiem

attēlsVispārizglītojošo skolu mācību priekšmetu skolotāji aicināti piedalīties Skola2030 rīkotajā vebināru sērijā par biežāk uzdotajiem jautājumiem katrā mācību priekšmetā, gatavojoties pilnveidotā mācību satura īstenošanai no 2020.gada 1.septembra.

Vebināri notiek kā atvērto durvju diena – saruna ar mācību jomas vadītāju un programmu paraugu autoriem, ar iespēju dalībniekiem uzdot savus jautājumus.

Vebināros skolotāji var izzināt neskaidros jautājumus par mācību satura un pieejas akcentiem, mācību darba organizāciju un citiem jautājumiem, tai skaitā, kā izmantot mācību priekšmeta programmas paraugus darba plānošanai, kā labāk atbalstīt skolēnus, kuri piedzīvo pāreju uz jauno mācību saturu, kā izmantot Skola2030 veidotos mācību līdzekļus.

Vebināros jo īpaši aicināti piedalīties tie skolotāji, kuri nākamajā mācību gadā sāks pilnveidotā mācību satura īstenošanu 1., 4., 7. un 10.klasē. Sākumskolas skolotāji aicināti pievērst uzmanību tieši sākumskolai veltītajiem vebināriem, taču iespēju robežās iepazīties arī katrā mācību jomā plānotajiem vebināriem.

Plašāka informācijas par vebināru norises datumiem un pieteikšanos Skola2030 tīmekļvietnē.